در قسمت قبل در
طراحی سایت در خصوص ابتدای کار
طراحی سایت حرفه ای که یک صفحه سیاه بود که روش متنی نشون داده میشد گفتیم . بعد در خصوص جدول ها اختراع جاوا اسکریپت و دوره فلش توضیحاتی دادیم.
اختراع Css (سال ۱۹۹۸ ):
مدتی بعد از فلش , یک موضوع بهتر و استاندارد تر و آسانتر اختراع شد. Cascading Style Sheets یا به اختصار css .
کار css جدا کردن ظاهر از محتواست. به همین دلیل ظاهر و فرمت در css قرار میگرد در حالی که محتوا در html است.
ورژن های ابتدایی css اصلا
طراحی سایت فروشگاهی انعطاف پذیر نبود. مشکل اصلی در آن زمان عدم پشتیبانی مرورگر ها از css بود. چند سال طول کشید تا تمام مرور گر ها css پشتیبانی کنند.
در ابتدا این حوزه بسیار پر باگ بود و کابوس یک طراحی این بود که بعضی از مرور گرها آن را کامل ساپورت نمیکردند !
گرید ها , فریم ورک ها و حالت گوشی (سال ۲۰۰۷ )
با گسترش کاربران اینترنی گوشی های موبایل مشکلاتی عدید و زیادی برای طراح ها به وجود امد. سایز های متفاوت هر گوشی مشکلات رو دو چندان کرد. گرید ها و ستون های زیادی معرفی شد ولی در نهایت گرید ۹۶۰ و ۱۲ ستونه پیروز شد.
معرفی رسمی طراحی رسپانسیو ( سال ۲۰۱۰ ) :
فردی به نام Ethan Marcotte به طور رسمی این قضیه رو اعلام کرد که محتوا باید ثابت باشد ولی نمایش آنها در نمایشگر ها متفاوت ! و حوزه طراحی واکنش گرا را رسما معرفی کرد. تغییری در کد زنی به وجود نیامد , ما هنوز هم از html و css استفاده میکنیم.برای یک طراحی رسپانسیو یعنی : چگونه عکس ها نشان داده میشوند, متنها و… چگونه به نمایش در می آیند.
کوچ کلی صنعت طراحی به flat (سال ۲۰۱۰ ) :
قبل از این سال ئکمه ها و … خیلی چیز های دیگه گرافیکی بودند طراحی سایت فروشگاهی و به نوعی کمی ۳ بعدی نشان داده میشدند. اما برای راحت تر شدن طراحی و همچنین تغییرات آسان تراستفاده از طراحی flat گسترش یافت.
آینده …. :
فکر کنید که قابلیت drag and drop قوی تر شدو طراحی بتواند خیلی خیلی آسان تر تغییرات بدهد. توانایی کنترل ۱۰۰ درصد وبسایت وپشتیبانی کامل مرورگر ها از وبسایت.
این ها موضوعاتی هستند در حال حاضر روی آنها کار میشود …