سلام دوستان من یک سری توضیحات رو راجب کابل فیبر نوری و ماؤول فیبر نوری در اختیارتون می زاریم
اسپید دام یکی از انواع دوربین مدار بسته به شمار می رود که از قابلیت تنظیم زوم و نیز کنترل مستقیم برخوردار است. به همین دلیل، از این دوربین برای اماکنی که نیاز به نظارت دقیقی وجود داشته باشد استفاده می شود.
دوربین های مداربسته گردان با نام های دیگری همچون PTZ (مخفف Pan Tilt Zoom)، دوربین های چرخشی، اسپید دام (Speed Dome)، Fast Dome، دوربین های مدار بسته روباتیک و در نهایت با نام دوربین مداربسته حبابی و سقفی نیز شناخته می شوند. عبارت PTZ به قابلیت و نحوه حرکت لنز دوربین در جهات مختلف و امکان زوم آن اشاره دارد: به این صورت که pan به گردش افقی لنز دوربین، tilt به حرکت عمودی لنز و zoom نیز به قابلیت زوم اتوماتیک و دستی این نوع دوربین ها اشاره دارد.
یک پایه که به سطح یا سقف متصل می شود و یک بدنه اصلی گنبدی شکل، اجزای اصلی تشکیل دهنده این نوع دوربین است. قابلیت چرخش 360 درجه ای و نیز حرکت به سمت بالا یا پایین از جمله ویژگی های اصلی دوربین های مدار بسته اسپید دام محسوب می شود. گردش های عمودی و افقی این نوع دوربین، توسط دو موتور درونی آن ممکن می شود.
با توجه به قابلیت چرخشی این نوع دوربین ها و نیز امکان کنترل دستی و خودکار آن ها، اسپید دام عملا به جای چند دوربین مدار بسته کارایی خواهد داشت. همچنین با استفاده از اتصال اینترنت و یک اپلیکیشن در تلفن همراه یا نرم افزار کامپیوتری قادر خواهید بود همه چیز را از همه جا تحت نظر و کنترل داشته باشید و می توانید به راحتی و در شرایط مختلفی مثل سفر، منزل یا محل کار خود را به دقت زیر نظر داشته باشید.
قیمت هایک ویژن کمی بالاست
کابل فیبر نوری
با ظهور فیبر نوری تحول چشم گیری در ارتباطات به وجود آمد. کابل های مسی دارای مشکلاتی در انتقال داده ها می باشند که می توان به افت کیفیت داده ها در مسافت های طولانی و سرعت پایین ارسال نمود. داده هایی که در فیبر نوری ارسال می شوند به صورت سیگنال های نوری بوده و بسیاری از مشکلات کابل مسی را از ندارند.
اولین مزیت مهم فیبر نوری، پهنای باند بالای آن می باشد. این ظرفیت می تواند به 10 گیگابیت بر ثانیه برسد که سرعت بسیار بالایی است بنابراین در ارتباطاتی که نیاز به ارسال داده های حجیم و تصویر (مانند ویدئو کنفرانس) می باشد فیبر نوری می تواند کمک شایانی نماید.
ماژول فیبر نوریدر برخی از تجهیزات شبکه مانند سوئیچ شبکه، پورت هایی با نام پورت SFP وجود دارد. این پورت ها به منظور بهره گیری از بستر فیبر نوری در انتقال داده ها، تعبیه شده اند اما برای استفاده از این پورت ها می بایست از رابطی به نام ماژول فیبر نوری استفاده شود زیرا داده های دستگاه ها به صورت دیجیتال بوده و برای تبدیل آنها به نور می بایست از ماژول فیبر نوری بهره گرفت.
ماژول های فیبر نوری در انواع مختلف سینگل مود و مالتی مود می باشند که بسته به مسافت ارسال داده ها می بایست ماژول مناسب را استفاده نمود.