تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

pinesite Offline
#1 ارسال شده : 1396/01/29 11:44:20 ق.ظ
pinesite

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 1
مکان: karaj

فروشگاه اینترنتی چیست؟
در سالیان گذشته افراد جهت شروع کسب و کار خود احتیاج به یک فضایی برای دپو و نمایش اجناس خود داشته اند، این فضا به اقتضای موقیت شهر یا روستا و همچنین جمعیت آن شهر در نقاط مختلفی ایجاد می گردید.
عموما در بین راه ها و محل های تردد بین شهری بازارچه هایی جهت ارائه محصولات تجار در کاروانسراها ایجاد و به هر تاجر یا کاسب یک حجره جهت کسب و کار داده می شد.
در شهرها و بخصوص شهر های بزرگ به علت حجم انبوه معاملات و همچنین تامین امنیت بازارهایی سرپوشیده ساخته و داخل آنها را به صورت حجره به کسبه واگزار می شد تا عموم معاملات در آن بازار انجام گیرد.
با گسترش وسعت شهر ها و افرایش جمعیت دیگر تردد جهت خرید مایحتاج برای مردم از یک سر شهر تا بازار مشکل ساز شده و بهمین دلیل در محلات بازارچه هایی و همچنین در خیابان ها و کوچه ها مغازه هایی جهت ارائه محصولات احداث گردید.
با پیشرفت فرهنگ شهر نشینی و تاسیس شهرداری ها و اخذ مالیات از کسبه، قیمت های شروع کسب و کار رو به افزایش گذاشت و در سالهای اخیر حتی یک سانتی متر فضا هم جهت مغازه بسیار سرسام آور شده است و همچنین قوانین متعدد برای زیبا سازی شهر که توسط ارگانهای مختلف وضع گردیده دیگر اجازه تاسیس مغازه یا کسب و کاری را به راحتی به هرکسی نمی دهد.
در زمان حال و پیشرفت تکنولوژی بخصوص فراگیر شدن اینترنت در جهان و ایران و دسترسی آسان مردم به اینترنت دیگر حالت کسب و کارها هم از سبک کلاسیک به دیجیتال تغییر ماهیت داده و لزوم داشتن فروشگاه اینترنتی برای اهالی کسب و کار لازم و ضروری شده است.
در حقیقت فروشگاه های اینترنتی همان مغازه ها و استورهای موجود هستند فقط بصورت مجازی و برای روشن شدن این موضوع کاملا تمامی قسمتهای فروشگاه اینترنتی در ذیل توضیح داده می شود.
دامنه فروشگاه اینترنتی همان تابلو سردر مغازه می باشد که نشان دهنده نوع کار و راهنمایی مردم جهت یافتن فروشگاه می باشد.
هاست یا فضای فروشگاه اینترنتی درواقع همان محل کسب و کار می باشد که به مقادیر مختلف می باشد درست مانند فضای فروشگاه که ممکن است یک فروشگاه 6 متر مربع باشد و یک فروشگاه دیگر 100 متر مربع و این مورد درباره فروشگاه اینترنتی و فضای آن نیز صادق است.
شکل ظاهری و صفحه اول فروشگاه اینترنتی کاملا با ویترین مغازه و فروشگاه در دنیای واقعی برابری می کند و جهت نشان دادن محصولات آن کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد.
درگاه پرداخت موجود در فروشگاه همان دادوستد مالی و پولی است که در هنگام خرید و فروش سنتی انجام می گیرد.
و .....
حال به مزایای هربخش از فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه های موجود در سطح شهر می پردازیم و مشخص می کنیم چرا شما برای کسب و کار خود نیاز به طراحی فروشگاه اینترنتی دارید.
دامنه:
قیمت یک دامنه نهایتا با پسوند های خاص چیزی بین 10 الی 50 هزار تومان می باشد در حالی که فقط نصب یک تابلو توسط نصاب در بالای سردر یک مغازه حدود 200 الی 500 هزار تومان هزینه بردار است و هزینه ساخت و طراحی و عوارض شهرداری به کنار که در سال مبالغ بسیار زیادی می شود.
هاست:
شما برای داشت فضای فروشگاه اینترنتی اگر مطالب و محصولات شما بیش از جند میلیون باشد و تعداد بازدید کنندگان فروشگاه شما روزانه بیش از جند ده هزار نفر باشد، نهایتا نیاز به یک سرور اختصاصی دارید که قیمت یک سرور خوب الان سالیانه حداکثر 10 میلیون تومان است در حالی که فقط 1 متر مربع از فضای شهری در هر نقطه از ایران بیش از مقدار قیمت هاست در سال است، حال خودتان تفاوت را حساب نمایید.
دیزاین و ظاهر:
طراحی گرافیکی سایت نهایتا چیزی بین 1روز تا 1 ماه وقت می گیرد و در تمامی مراحل سلیقه شما در کار کاملا رعایت می گردد و با توجه به قرارداد اولیه در مورد مبلغ طراحی، در آخر کار دیگر مبلغی به ازای طراحی گرافیکی از شما گرفته نخواهد شد اما جهت آماده کردن یک فروشگاه حدود 50 متری در تهران با توجه به نحوه دکور بندی و .... مقدار زمان انجام کار ممکن است به 1 یا 2 هفته برسد ولی هزینه های آن سربه فلک گذاشته و همچنین ممکن است کار اراده شده در پایان کار اصلا با سلیقه شما مزابقت نداشته باشد و همچنین هر تغیری حتی در شکل لامپ های فروشگاه هم مستلزم خرج بیشتر و هزینه کردن شما هست.
درگاه بانکی:
در دادوستد های عامیانه احتمال اینکه شما پول تقلبی از مشتری بگیرید زیاد هست و همچنین با توجه به شرایط اقتصادی جامعه فروش اقساطی و یا چکی به یکی از رکن های بازار تبدیل شده است و این خود به یک معظل بزرگ اقتصادی برای صاحبان کالا تبدیل شده است، و شما همیشه استرس نقد نشدن چک و وصولات خود را سر موقع دارید و جدا از همه این صحبت ها ریسک دزدیه شدن وجه نقد شما در هر لحظه وجود دارد، در حالی که در فروشگاه اینترنتی تمامی این داد و ستد ها در کمال ایمنی و تحت نظر ارگان های ذیربط و همچنین در کمال راحتی و سبکبالی به جهت پرداخت های ایمن و تضمین شده توسط بانک مرکزی صورت می گیرد مه این موارد تمامی ریسک های پول نقد را از بین می برد.
زمان کار فروشگاه:
در قانون آمده است که هیچ فروشگاهی در ایران نباید بعد از نیمه شب یعنی ساعت 12 شب باز و مشغول فعالیت باشد و این خود یعنی محدودیت در فعالیت اقتصادی و همچنین بیش از 95% مغازه ها و فروشگاه های ایران جدا از این مورد قانونی زمان شروع به فعالیت و خاتما کار نهایتا به 12 ساعت می رسد که این مورد یعنی شما 12 ساعت از وقت خود را بیهوده صرف کرده و هم هیچ درآمدی ندارید ، تازه برای زمانهای بسته بودن فروشگاه هم دارید هزینه می دهید ولی فروشگاه اینترنتی به هیچ وجه تعطیلی نداشته و به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته مشغول به فعالیت می باشد.
کارمندها:
برای گرداندن یک فروشگاه متوسز در زمان فعالیت آن در طول روز شما احتیاج به حداقل 4 کارمند دارید (ما از افراد انبار دار و دیگر افراد چشم پوشی کرده ایم) در حالی که برای یک فروشگاه اینترنتی با تعداد محصولات متوسط نهایتا شما به 3 نفر کارمند در سه شیفت 8 ساعته دارید یعنی برای هر 8 ساعت 1 نفر.
محدودیت اجناس:
شما در یک فروشگاه اینترنتی هیچ محدودیتی برای قراردادن تعداد محصولات ندارید چون فقط باید عکس و توضیحات آنها را در سایت خود وارد کنید ولی این محدودیت در هر فروشگاه یا مغازه ای موجود است یعنی شما نمی توانید از یک جنسی مانند یخچال در فروشگاه و مغازه خود تعداد 500 تا داشته باشید و در معرض دید عموم قرار دهید ولی این امکان در فروشگاه اینترنتی به سادگی و فقط با وارد کردن عدد امکان پذیر است.
تخفیفات و جشنواره ها:
در پاره ای مواقع لازم است تا شما برای محصولات خود در فروشگاه به جهت ترغیب مردم به خرید آنها جشنواره ها و تخفیفاتی را درنطر بگیرید که این مسئله بجز صرف وقت زیاد شمارا به پرداخت هزینه های بیشتر برای فروشگاه خودتان مجبور می کند که این هزینه ها شامل درست کردن بنر، تبلیغات در سطح شهر، تبلیغات رسانه ای، تراکت و .... می باشد ولی در فروشگاه اینترنتی تمامی این هزینه ها و زمان صرف شده جهت اعلام تبلیغات و جشنواره ها در چند ساعت و چند کلیک خلاصه می شود.
پاسخ گویی:
در فروشگاه اینترنتی به علت اینکه مراجعه حظوری وجود ندارد، برخورد ها بین مشتری و کارکنان نیز به حداقل می رسد و نهایت ارتباط بین مشتری و فروشنده به تیکت ها ختم می گردد که این تیکت ها نیز توسط مدیران ارشد فروشگاه اینترنتی رصد شده و هرگونه مشکلی به اپراتور مربوطه تذکر داده می شود ولی در فروشگاه واقعی برای پرهیز از تمامی مشکلات بوجود آمده در صحبت های بین فروشنده و خریدار، باید کلاسهای متداومی برای فروشندگان هر بخش با توجه به محصولات آن بخش اراده کرد که این کار باعث افزودن هزینه ها می شود و همچنین تا خریداری از فروشنده ای ناراضی نباشد و به مسئول بالاتر آن فرد شکایت نکند عملا هیچ نظارتی از سوی مدیران فروشگاه به فروشندگان وجود ندارد و این مورد در زمانهای طولانی باعث بروز مشکل می گردد.
و این قسم موارد را می توان بسیار جزء به جزء باز هم بین فروشگاه های موجود در جامعه و فروشگاه های اینترنتی مقایسه کرد که در حال حاظر لزومی به تکرار مکررات نیست، ولی جهت حسن خطام این مقاله به ذکر برخی اندک از امکانات فروشگاه اینترنتی که در حال حاظر مشغول به فعالیت و در دسترس عموم مردم قرار دارند می پردازیم:
• نسخه مخصوص موبایل
• امکان دسته بندی مجموعه و زیر مجموعه به صورت تو در تو و نامحدود
• امکان افزودن تصویر به دسته بندی ها
• وارد کردن محصولات بصورت پیشرفته
• وارد کردن محصول به تعداد نامحدود
• امکان نمایش محصول در صفحه اصلی بصورت ویژه
• انتشار محصول بر اساس ساعت ، تاریخ و یا دوره ای و فصلی
• اضافه کردن و نمایش محصولات مرتبط و لوازم جانبی
• اجازه نمایش به محصولات و دیگر بخشها در سایت
• امکان بررسی و نظردهی و امتیاز دهی به محصولات توسط مشتری
• تعیین حداقل و حداکثر سبد خرید
• واکنش گرا و ریسپانسیو
• امکان ایجاد تولید کننده و سازنده به صورت مجزا جهت هر محصول
• تعیین کلمات کلیدی برای هر محصول جهت سئو صفحه
• تعیین کلمات کلیدی برای هر محصول جهت جستجو بصورت برچسب
• قرار دادن نظر ادمین برای هر محصول جهت سهولت برای ادمین
• تعیین سطح دسترسی افراد جهت دیدن محصول
• ویرایش محصولات بصورت کلی و تکی و جزء به جزء
• ویرایش نظرات مشتریان در ارتباط با یک محصول
• انتخاب محصولات بر اساس تولید کنندگان
• سئو جهت تولید کننده
• تعیین ویژگیها برای هر محصول بصورت جداگانه
• تعیین مشخصات برای هر محصول بصورت جداگانه
• ایجاد صحفه برای موضوعات مختلف
• تعین محل تبلیغات در سایت
• فیلترینگ براساس ویژگیهای محصول
• دیدن جدیدترین محصولات
• مقایسه محصولات با هم
پایان منبع: پرتال کاج مقاله اصول و مبانی انتخاب فروشگاه اینترنتی مناسب
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.174 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت