تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

avin Offline
#1 ارسال شده : 1397/01/26 03:32:15 ب.ظ
avin

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 19

علت انواع دود خروجی از دیزل ژنراتورها
مي توان از روي رنگ دود خروجي ديزل ژنراتور بسياري از عوامل و مسائل تکنيکي موتور ديزل را تشخيص داد که در اينجا بصورت مختصر انواع رنگ دود ديزل و دلايل آنرا بيان مي کنيم.
پس از انجام عمل احتراق درون سيلندر، دود ناشي از عمل احتراق از مسير سوپاپ دود و اگزوز به خارج از موتور هدايت مي شود. احتراق کامل و صحيح داراي کمترين ميزان دود مي باشد که مکانيک ها اصطلاحا ميگويند موتور بدون دود کار مي کند اما در صورت تنظيم نبودن و يا فرسايش قطعات موتور ديزل و يا هر علت ديگري که احتراق دردستگاه ديزل ناقص صورت گيرد، دود رنگي وگازهاي آلاينده از اگزوز خروجي ديزل خارج مي گردد. رنگ دود خروجي از موتور هاي ديزل نشانه خوبي جهت تشخيص وضعيت کاري موتور ديزل مي باشد.دود خروجي به صورت سياه، سفيد و آبي ظاهر ميگردد که هر رنگ دود داراي دليلي مي باشد که در زير آنرا شرح مي دهيم .
دود خروجي به رنگ سياه:
دود سياه به علت زياد بودن ميزان سوخت مصرفي وارده به ديزل: در اين حالت احتمالا پمپ و انژکتور تنظيم نيست و رفع اين مساله با تنظيم مجدد پمپ و انژکتورها ممکن مي باشد.
دود سياه به علت کم شدن فشار پاشش انژکتوراست. چون احتمالا سوراخهاي انژکتور و سوزن انژکتور گشاد شده و درنتيجه سوخت کاملا پودر نمي شود و بصورت چکه اي تزريق مي گردد مقدار نسبت سوخت به هوا تنظيم نبوده و احتراق کامل صورت نمي گيرد و رفع اين مساله با تنظيم مجدد انژکتورها و يا تعويض سوزن انژکتور مي باشد.
دود سياه به علت کثيف بودن فيلتر هوا و مکش کم هوا به سيلندر: چون در برابر ورود هوا به محفظه احتراق مقاومت وجود دارد و رفع اين مساله با تعويض فيلتر هوا ممکن مي باشد.دود سياه به علت نا مناسب بودن سوخت مصرفي: سوخت نامناسب است و يا بعلت ماندگاري طولاني،کيفيت خود را از دست داده است لذا بايد سوخت دستگاه با سوخت تازه و مناسب تعويض گردد.دود سياه به علت فرسايش قطعات موتور نظير رينگ ،پيستون ، بوش و سوپاپ ها: به علت فرار گازهاي متراکم شده از سيلندر مقداري هواي درون سيلندر کم شده و نسبت مناسب هوا به سوخت تغيير ميکند و رفع اين مساله با تعمير موتور و تعويض قطعات ممکن است.دود سياه به علت زياد بودن بار موتور : اگر بار موتور بيشتر از حد استاندارد باشد ، موتور براي سعي در جبران نيروي درخواستي دارد و رگلاتور پاشش سوخت را افزايش داده و موتور دود سياه ميکند .براي رفع اين مساله بايد بار وارده بر موتور را کاهش داد و در ديزلهاي وسايل نقليه از دنده سنگين استفاده نمود .
دود سياه به علت کار کردن ديزل در مناطقي با ارتفاع زياد از سطح دريا : در اين مناطق فشار هوا کم و در نتيجه هواي ورودي به موتور کمتر خواهد شد (افت راندمان حجمي) و نسبت هوا به سوخت تغيیر خواهد کرد لذا براي رفع اين مشکل بايد پمپ انژکتور دستگاه مجددا مناسب با اقليم منطقه تنظيم گردد.
دود خروجي به رنگ سفيد:
سرد بودن موتور و ايجاد دود سفيد: چون در ابتداي کار ،قطعات موتور سرد مي باشند، مقداري از از گرماي تراکم توسط اين قطعات و مايع سيستم خنک کننده جذب مي شود و به همين دليل گرماي درون محفظه احتراق به حد مطلوب نرسيده واحتراق سوخت ناقص خواهد بود با کارکردن موتور به مدت چند دقيقه و گرم شدن موتور اين مشکل حل مي شود.لازم به يادآوري است که فلسفه وجودي ترموستات نيز در سيستم خنک کاري موتور همين نکته ميباشد که ترموستات از گردش مايع خنک کننده در ابتداي شروع کار موتور بصورت موقتي جلوگيري ميکند تا دما سيلندر و محفظه احتراق هر چه سريعتر گرم شده و پس از رسيدن به دماي مطلوب جهت احتراق ،ترموستات به اصلاح باز شده و گردش آب در سيستم خنک کننده امکان پذير مي گردد.
وجود آب در سوخت و ايجاد دود سفيد: وجود ناخالصي ها نظير اب درون سوخت منجر به احتراق ناقص و بد کار کردن موتور مي شود که براي رفع اين مشکل همواره استفاده از فيلترهاي ابگير و همچنين فيلترهاي تصفيه کننده سوخت در مسير ورودي گازوئيل به دستگاه را پيشنهاد مي دهیم.
آوانس بيش از حد تزريق سوخت و ايجاد دود سفيد: در اين حالت چون پيستون به آخر کورس تراکم نمي رسد لذا درجه حرارت هواي متراکم شده به حد اشتعال کامل سوخت نمي رسد ودر نتيجه قسمتي از سوخت بصورت کامل محترق نمي شود و نسوخته از موتور خارج مي گردد اين حالت شبيه حالت خام سوزي مي باشد.
دود خروجي به رنگ آبي
وجود روغن در محفظه احتراق و ايجاد دود آبي : به علت فرسايش رينگ و پيستون، سيلندر و يا سوپاپ ها، روغن وارد محفظه احتراق شده و در آنجا مي سوزد ( روغن سوزي ) و براي رفع اين مشکل تعويض قطعات و تعمير موتور لازم مي باشد.
زياد بودن روغن در کارتل و ايجاد دود آبي : در صورت اضافه بودن روغن در موتور،روغن اضافي به محفظه احتراق نفوذ کرده و در آنجا حالتي شبيه روغن سوزي رخ ميدهد لذا مجموعه صنعتي کاشاني کاربران ديزل به خواندن مشخصات فني ديزل در کاتالوگ مربوطه و دانستن ميزان روغن کافي توصيه مي نمايد تا در هنگام سرويس هاي دوره اي به ميزان صحيح ( نه بيشتر و نه کمتر ) روغن داخل موتور ريخته شود.
رقيق بودن روغن و ايجاد دود آبي: به علت استفاده از روغن غير استاندارد و يا کار بيش از حد روغن و خارج شدن آن از حالت استاندارد ، روغن به محفظه احتراق راه پيدا مي کند و در انجا مي سوزد براي رفع اين مشکل همراه توجه به استفاده از روغن موتورهاي استاندارد و توجه به تعويض به موقع روغن طبق برنامه سرويس و نگهداري به کاربران ديزل توصيه مي گردد.
خرابي توربوشارژ و ايجاد دود آبي: در ديزل توربوشارژ دار در صورت خرابي ياتاقان و يا کاسه نمدهاي محور توربو شارژر، روغن همراه با هواي ورودي به محفظه احتراق وارد شده و در آنجا مي سوزد و با تعويض کيت توربو شارژر مشکل فوق حل مي گردد.
در برخي موارد در خروجي اگزوز جرقه هاي آتش همراه با دود خاکستري مشاهده مي شود که دليل آن خرابي انباره اگزوز ودر مواردي تنظيم نبودن فيلر سوپاپ ها و تايمينگ نبودن زمان پاشش سوخت يا به اصطلاح پس سوزي است.
بوي گازهاي خروجي از اگزوز نيز مي تواند نشانه تنظيم نبودن احتراق باشد.
گازهاي خروجي و دود ناشي از احتراق نادرست داراي بوي نامطبوع وزننده هستند درحاليکه بوي گازهاي ناشي از احتراق کامل و درست داراي بوي کم و غير زننده است.
البته ميزان دود خروجي از اگزوز در همه موارد نشان دهنده ميزان عيب و نقص در موتور است مثلا کم بودن دود سياه خروجي نشان مي دهد که انژکتورها يا پمپ انژکتور به ميزان کمي از تنظيم خارج شده اند و يا فيلتر هوا گرفته است و از سوي ديگر بيش از حد بودن دود سياه بصورت غليظ از اگزوز نشانگر خرابي بيش از اندازه پمپ و انژکتور و بيش از حد بودن سوخت مصرفي و يا بار وارده بر موتور است ، که موجب گرم شدن موتور و يا حتي در برخي موارد موجب ذوب شدن پيستون مي گردد.

ویرایش بوسیله کاربر 1397/01/28 02:43:53 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

تبلیغات
armila12 Offline
#2 ارسال شده : 1401/05/09 06:46:50 ب.ظ
armila12

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 11

دیزل ژنراتورها ژنراتورهای الکتریکی هستند انواع دیزل ژنراتور و مشخصات آن برای کارهای صنعتی که از سوخت دیزل برای ایجاد نیروی محرکه برای به حرکت درآوردن شفت ژنراتور استفاده می کنند. موتورهای دیزلی بالاترین راندمان حرارتی را در مقایسه با موتورهای احتراق داخلی دارند و در کمتر از 10 ثانیه روشن می شوند.
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest (3)
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.123 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت